Verloop online magazines


van ontwikkeling

   tot gebruiksgemak

Informeren
In deze tijd van digitale transformatie kunt u uw doelgroep op verschillende, doeltreffende manieren informeren. Daar waar papier een tijdelijk (statisch) karakter heeft, zijn digitale bronnen vrijwel onuitputtelijk. Daarnaast zijn digitale (externe) bronnen vaak actueel en dynamisch.

Beleven
In de huidige tijdgeest is het bijna vanzelfsprekend dat een beeld beweegt of geluid maakt. Online media kunnen op ieder apparaat, op ieder moment worden bekeken of beluisterd, waardoor de gebruiker helemaal op kan gaan in de aangeboden content. Deze manier van communiceren zorgt voor een intensere beleving.

Betrekken
Wanneer je iets leest wat je bevalt of interesseert, wil je dit graag delen met je collega’s, familie en vrienden. Online media zijn te delen via diverse sociale media of andere digitale wegen. Daarnaast geven online media de mogelijkheid om de lezer te betrekken bij uw content door middel van interactieve elementen in uw publicatie. De lezer kan zelfs, daar waar u dat wilt, zijn mening achterlaten of bijdrage leveren.

Wie wij zijn

Verloop drukkerij is een modern bedrijf met oog voor communicatie. In onze reclamestudio geven onze vormgevers op creatieve wijze vorm aan de wensen en ideeën van de klant. Het aantal lezers van digitale media wordt steeds groter. Voor Verloop drukkerij is dit aanleiding om onze dienstverlening uit te breiden met online publicaties.

Hoe kunnen wij u helpen?

Interesse in een online magazine van Verloop drukkerij?
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel deze pagina

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken

Zoek via een zoekterm naar een pagina binnen deze publicatie.
Vul minimaal 3 karakters in.