Vergroot de reikwijdte
van uw verhaal met
mogelijkheden die
elkaar versterken

Waarom een online magazine?
Het aantal lezers van digitale media wordt steeds groter. Uw bereik in de digitale markt wordt daarmee ook groter. Het is natuurlijk niet zo dat dit u uw tijdschrift moet vervangen! Nee, u kunt juist uw huidige uitgave optimaliseren en aanvullen met een digitale online versie van uw tijdschrift. 

In deze online versie kunt u bijvoorbeeld dieper ingaan op bepaalde onderwerpen en deze aanvullen met meerdere foto’s of filmmateriaal. Ook geeft het u de mogelijkheid om de lezer meer te betrekken d.m.v. interactieve elementen. Een online magazine is makkelijk te ‘sharen’ via de diverse social media, waardoor uw tijdschrift meer bekendheid kan krijgen.

Wat is een online magazine?
Een online magazine is eigenlijk een beknopte website. Althans, het heeft dezelfde aspecten als een website, maar is toch compleet anders. Een online magazine heeft namelijk een begin- en eindpunt. Natuurlijk kun je halverwege het magazine instappen, maar er is altijd een kop en een staart. Daarnaast is er een duidelijke route voor de lezer bepaald aan de hand van een (blad) formule. Daarin zien we een overeenkomst met een magazine dat op papier uitgegeven wordt.