Vergroot de reikwijdte
van uw verhaal met
mogelijkheden die
elkaar versterken

Waarom een online magazine?
Het aantal lezers van digitale media wordt steeds groter. Uw bereik in de digitale markt wordt daarmee ook groter. Het is natuurlijk niet zo dat dit u uw tijdschrift moet vervangen! Nee, u kunt juist uw huidige uitgave optimaliseren en aanvullen met een digitale online versie van uw tijdschrift. 

In deze online versie kunt u bijvoorbeeld dieper ingaan op bepaalde onderwerpen en deze aanvullen met meerdere foto’s of filmmateriaal. Ook geeft het u de mogelijkheid om de lezer meer te betrekken d.m.v. interactieve elementen. Een online magazine is makkelijk te ‘sharen’ via de diverse social media, waardoor uw tijdschrift meer bekendheid kan krijgen.

Wat is een online magazine?
Een online magazine is eigenlijk een beknopte website. Althans, het heeft dezelfde aspecten als een website, maar is toch compleet anders. Een online magazine heeft namelijk een begin- en eindpunt. Natuurlijk kun je halverwege het magazine instappen, maar er is altijd een kop en een staart. Daarnaast is er een duidelijke route voor de lezer bepaald aan de hand van een (blad) formule. Daarin zien we een overeenkomst met een magazine dat op papier uitgegeven wordt.

Wie wij zijn

Verloop drukkerij is een modern bedrijf met oog voor communicatie. In onze reclamestudio geven onze vormgevers op creatieve wijze vorm aan de wensen en ideeën van de klant. Het aantal lezers van digitale media wordt steeds groter. Voor Verloop drukkerij is dit aanleiding om onze dienstverlening uit te breiden met online publicaties.

Hoe kunnen wij u helpen?

Interesse in een online magazine van Verloop drukkerij?
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel deze pagina

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken

Zoek via een zoekterm naar een pagina binnen deze publicatie.
Vul minimaal 3 karakters in.